Meillä tehdään kuljettajia

Meillä autokoulu Oulun Safetycarissa saat kaikki eväät mitä tarvitset liikenteessä toimiaksesi.
Aina ystävällinen ja kokenut henkilökuntamme pitää huolen siitä, että harjoittelu ajokortin saamiseksi on turvallista ja mutkatonta - meidän avullamme vältyt ylimääräisiltä tutkintomaksuilta!
Tutustu Pilot 3.0 kurssiimme ylläolevasta linkistä. Kokeululupa kurssissa oppilas maksaa vain tarvitsemistaan ajotunneista. Lopullinen ajokortin hinta muodostuu tarvittavista ajotuntien määristä. Esimerkiksi jos asiakkaalle riittää 10 ajotuntia ennen ajokoetta, hänen tarvitsee ottaa aloituspaketin (459 € sisältää 2 ajotuntia, liukkaankelin radalla käynti ja pimeällä ajon kurssi) lisäksi 6 lisäajotuntia (408 €) ja hinnaksi muodostuu tällöin 867 € + 186 € viranomaiskuluja.

Liikenteeseen turvallisesti, taloudellisesti sekä muut huomioon ottaen

Liikennekoulu Safetycarissa sinua palvelevat ammattitaitoiset liikenneopettajat. Käytämme ajo-opetukseen hyvin soveltuvia ajoneuvoja, joiden kanssa opit oikeanlaisen kytkimen ja kaasun käytön. Meiltä löytyy bensiinikäyttöisten autojen ohella myös yksi dieselauto.

Autokoulu kätevästi keskelllä Oulua, ja myös verkossa

Autokoulun keskeisen sijainnin ansiosta, ajotunnit voidaan aloittaa suoraan Oulun keskustassa, ilman aikaavieviä siirtymäajoja ja saamme tehokkaasti opiskeltua opetussuunnitelman mukaiset aiheet. Tämä mahdollistaa myös sen, että asiakas saa hänelle varatun ajan omaan käyttöön, eikä se kulu siihen, että opettaja tuhlaa asiakkaan aikaa siirtymäajoihin. Ilmastoidut autot ja opetustilat, sekä nykyaikaiset av-laitteet ja opintomateriaalit antavat parhaat puitteet opetukselle.
Teoriatunnit järjestetään ilta-aikaan maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 17.00-18.45 Saaristokadulla Oulun torin kulmalla. Nopeimmillaan teoriatunnit voivat olla käytynä jo 3,5 viikossa. Halutessasi voit jopa käydä teoriatunnit etänä kotoasi esim. tietokoneen, iOS- tai Android-mobiililaitteen välityksellä. Halutessasi voit ostaa meiltä myös pelkän teoriatuntipaketin.
Tarjoamme mahdollisuuden harjoitella teoriakoetta kotona ja opetustiloissamme netin avulla ilmaiseksi.
Autokoulussamme on rempseä ja reilu meininki, mukavat opettajat ja viihtyisät opetustilat.
Tervetuloa oppilaaksi palvelevaan, aitoon ja paikalliseen autokouluun!
Osoite: Liikennekoulu Safetycar
Saaristonkatu 1
90100 OULU
Puhelin: 08 5301 300
Sähköposti:
Toteutus:MetaVisual CMSMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2006 - 2017 Liikennekoulu Safetycar