Palvelut opetuslupa-opetukseen

Tarjoamme kattavat palvelut myös opetuslupalaisille.
Palveluumme kuuluu:
  1. . Kurssi sisältää 4h teoriaopetusta luokassa tai verkossa. Turvallisuuskoulutus on suoritettava ennen ensimmäistä ajokorttia. Ajo-opetus autokoulussa tai opetusluvalla saadaan aloittaa tämän kurssin suorituksen jälkeen.
  2. Sisältää 4 h. teoria opetusta ja 4 h. ajo-opetusta. Kurssi tulee suorittaa ennen ajokoetta.
  3. Tarjoamme ajo-opetusta sen mukaisina ajo-opetuksen tuntimäärinä (á 50 min) minkä asiakas kokee tarvitsevansa mukaisesti. Opetuslupaopettaja voi halutessaan tulla ajotunnille mukaan.
  4. OPETUSLUPAKURSSI sisältää turvallisuuskoulutuksen (EAS) ja riskientunnistamiskoulutuksen (RTK) paketti hintaan 348 €.
  5. TESTIAJOKOE
Ajaessasi henkilöautokorttia opetusluvalla ja sinua kiinnostaa tietää oletko valmis ajokokeeseen, niin voimme auttaa sinua. Tarjoamme 2 ajotuntia (2×50 min) kestävän koulutuksen. Se sisältää ensin ajotunnin (50 min), joka on ajokokeen mukainen ajo, josta saat palautteen, kuten ajokokeessa. Tämän jälkeen ajamme saman reitin uudestaan, jolloin käymme läpi kehitettävät asiat samaa reittiä käyttäen. Käyttäessäsi koulutuksessa omaa opetusautoa, hinta on 126 €, jos koulutus ajetaan Safetycar: in autolla hinta on 146 €. Halutessasi voit ottaa myös 50 min. kestävän testi ajon, jossa saat suullisen palautteen. Tämän vaihtoehdon hinta on omalla autolla 64 € ja Safetycar: in autolla 74 €. Koulutuksen jälkeen voit jatkaa harjoittelua annetun palautteen mukaan tai mennä ajokokeeseen oman valintasi mukaan. Tarjoamme myös mahdollisuutta jatkaa harjoittelua Safetycar: ssa. Jos ostat opettajan kehoittaman määrän lisäajotunteja Safetycar: sta tarjoamme kortti takuun kahteen uusinta-ajokokeeseen. Kortti takuu koulutuksessa ajotunneilla käytetää, joko asiakkaan tai Safetycar: in autoa, riippuen millä autolla koulutus on aloitettu. Ajokokeessa käytetään asiakkaan autoa ja asiakas käy ajokokeessa omatoimisesti. Hylätyn ajokokeen jälkeen takuu sisältää maksimissaan 2 maksutonta lisäajotuntia. Safetycar ei vastaa Ajovarman ajokoe maksusta, jos ajokokeessa käytetään Safetycar: in autoa, veloitamme siitä 111 €. Ajotuntien ajat sovitaan asiakkaan kanssa henkilökohtaisesti, joten koulutuksen ajankohta on parasta sopia puhelimessa, sähköpostilla tai paikanpäällä Safetycarissa.
Kauttamme on mahdollista ostaa itseopiskelumateriaali teorian opiskeluun. Tarjolla on myös vapaaehtoisia teoriatunteja virtuaalisesti.

Seuraavat kurssit:

Toimisto avoinna: MA-TO klo 10-17 ja PE klo 10-14
Osoite: Liikennekoulu Safetycar
Saaristonkatu 1
90100 OULU
Puhelin: 08 5301 300
Sähköposti:
Toteutus:MetaVisual CMSMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2006 - 2019 Liikennekoulu Safetycar